Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Kleine camping bij de Middellandse Zee

Wilt u de mondaine Franse kustplaatsen bij de Middellandse Zee bezoeken en tegelijkertijd genieten van de rust en ruimte van een kleine camping? Boek dan een minicamping in deze regio. Zo heeft u het beste van twee werelden. Deze campings liggen vaak net wat verder van de kust af, maar het strand is met de auto gemakkelijk te bereiken. Ook het maken van fiets- en wandeltochten behoort zeker tot de mogelijkheden.

De Middellandse Zee biedt meer dan alleen strand

Natuurlijk is het heerlijk om te luieren aan de kust of bij het zwembad op de camping, maar er is nog zoveel te zien in deze regio. Breng bijvoorbeeld eens een bezoek aan Marseille, een historische stad waar u het monumentale Hôtel de Cabre kunt bezichtigen (het oudste huis van de stad) en Fort Saint-Jean. Narbonne, een stad iets westelijker gelegen, was buiten Italië de eerste Romeinse nederzetting. Het is een leuk, dromerig stadje met gotische kathedralen en mooie paleizen.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen