Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Op een kleine camping in Griekenland

Wanneer u kiest voor een kampeervakantie in Griekenland, kunt u parelwitte stranden, pittoreske baaien, prachtige natuur en natuurlijk heel veel historie verwachten. Op vele kleine campings in Griekenland geniet u van een prachtig vergezichten over de zee. Of u nu verblijft op een van de eilanden of het vasteland, één ding is zeker: in Griekenland kampeert u altijd midden in de natuur.

Leuke uitstapjes

Op de Griekse eilanden en het vasteland van Griekenland is zoveel te zien en te ontdekken. Grieken zelf kamperen graag in het weekend op het vasteland tijdens een weekendje weg uit de grote steden Athene en Thessaloniki. De Peloponnesos is geliefd voor een rondreis met de camper en op Kreta kun je ook prima terecht voor kleinschalige campings.

Uitstapjes kun je maken naar de archeologische bezienswaardigheden, zoals de Akropolis in Athene, de tempel van Poseidon in Sounio, het klassieke Olympia op de Peloponnesos of het mysterieuze orakel van Delphi.

Indien u een wat activere camping wilt, dan kunt u prachtige wandelingen in de natuur over de bergen maken. Ontdek de groene binnenlanden en geniet van de fraaie uitzichten. Tussendoor relaxen in een klein verlaten baaitje met een kiezelstrandje op het terras van een lokale taverne. Op Kreta zijn de Samaria en Imbros kloof een tip tijdens je reis en in één van de talloze kustplaatsjes is het genieten van een traditionele souvlaki en proef ook zeker de Griekse Mezzes.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen