Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Op vakantie op een kleine camping in Kroatië


Kroatië is een schitterende vakantiebestemming aan de Middellandse Zee. Een kleine camping in Kroatië is een perfect uitgangspunt om te genieten van zon, zee, historische stadjes en authentieke cultuur. U komt in Kroatië helemaal tot rust op een charmante kleine camping bij een afgelegen baai, beschaduwd door eeuwenoude pijnbomen.
 

Kamperen op een kleine camping in Kroatië: zon, zee en cultuur


Kroatië heeft een lange en gevarieerde kustlijn met talloze eilanden en schiereilanden. U vindt dus vele kleine campings in Kroatië aan zee. De minicampings in Kroatië liggen aan zand- of kiezelstrandjes en vanuit uw kampeerplaats hebt u vaak uitzicht over de azuurblauwe zee. Vanuit uw kleine camping kunt u boottochtjes maken, duiken, of rondslenteren door de smalle straatjes van een pittoresk havenstadje. 

Kroatië is door de eeuwen heen beïnvloed door Oosterse en Westerse cultuur. U vindt overblijfselen van de Romeinen, het Byzantijnse Rijk en schitterende kerken en kathedralen. Het is absoluut de moeite waard om vanuit uw kleine camping in Kroatië een bezoek te brengen aan een van de historische steden als Dubrovnik, Zadar, Split, Trogir of Sibenik. In de steden vindt u ook leuke winkeltjes en levendige cafés en restaurantjes.

Ook op de kleine campings zelf kunt u kennismaken met de rijke Kroatische cultuur. Op veel kleine campings vindt u een restaurant waar u kunt smullen van heerlijke traditionele gerechten. Sommige campingeigenaren organiseren folkloreavonden met lokale hapjes en wijn. Op de dorpsmarkt kunt u zelf verse groenten, vis of lekkere hapjes uitzoeken en ’s avonds uw eigen verse maaltijd bereiden. 

Kroatië is meer dan de kust. Ook in het binnenland van Kroatië vindt u mooie kleine campings, bijvoorbeeld bij de wondermooie Plitvice-meren, een prachtig natuurgebied met helderblauwe meren. In het binnenland kunt u prachtige bergwandelingen of mountainbiketochten maken. Op een kleine, rustige camping even weg van de kust, zult u de gastvrijheid en schoonheid van Kroatië optimaal ervaren. 

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen