Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 2.000+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Op vakantie op een kleine camping in Duitsland

Wie een kleine camping in Duitsland zoekt, kan kiezen uit een grote variatie aan landschappen. Van de hoge Alpen in het Zuiden tot de Duitse Waddeneilanden in het Noorden. In Duitsland kunt u elke keer weer nieuwe steden en natuur ontdekken. De kleine Duitse campings zijn gastvrij, rustig en vaak kunt u voor een hapje terecht in het Gästehaus van de eigenaren. 

Kamperen op een kleine camping in Duitsland: gastvrije campings in een verrassende omgeving

Kleine natuurcampings in Duitsland vindt u in de mooiste gebieden. In de schilderachtige Duitse Eifel kampeert u in de buurt van charmante dorpjes met vakwerkhuisjes. Dit heuvelachtige en bosrijke gebied vol ruisende stroompjes, meren en watervallen leent zich uitstekend voor mooie wandel- en fietstochten vanaf de minicamping. Hier fietst u over relatief vlak terrein tussen de glooiende wijnhellingen via historische steden en dorpen als Trier en Cochem. Na een lange dag op stap is het heerlijk bijkomen op een sfeervolle, rustige en gemoedelijke camping. 

Ook in het bergachtige Zwarte Woud, het imposante Berchtesgadener Land of op de uitgestrekte Lüneburger Heide vindt u leuke kleine campings. Veel kleine campings in Duitsland liggen aan een riviertje, waarin u kunt vissen of kajakken. Voor vogelliefhebbers is het merengebied de Mecklenburgische Seenplatte een topbestemming. U kunt hier tijdens eindeloze kano- of wandeltochten kraanvogels en visarenden spotten.

Vanuit uw kleine camping in Duitsland kunt u ook schitterende steden bezoeken. München, Trier, Hamburg, Bremen en Dresden zijn zeker de moeite waard. Berlijn is een bruisende wereldstad. Wie graag oude kastelen en kasteelruïnes bezoekt, kan in Duitsland zijn hart ophalen. Het meest bekend is het sprookjesachtige Kasteel Neuschwanstein in Beieren. Maar er zijn nog vele andere prachtige kastelen met fraaie kasteeltuinen te ontdekken in het veelzijdige Duitsland. 

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check  |  Blijf op de hoogte over kamperen in Corona-tijd