Ga naar de homepage
Laden

Populaire bestemmingen Duitsland

Toon meer regio's in Duitsland

Alle regio's

Populaire campings Duitsland

Vakantiethema's Duitsland

Toon meer vakantiethema's

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 2.000+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Op vakantie op een kleine camping in Duitsland


Wie een kleine camping in Duitsland zoekt, kan kiezen uit een grote variatie aan landschappen. Van de hoge Alpen in het Zuiden tot de Duitse Waddeneilanden in het Noorden. In Duitsland kunt u elke keer weer nieuwe steden en natuur ontdekken. De kleine Duitse campings zijn gastvrij en vaak kunt u voor een hapje terecht in het Gästehaus van de eigenaren. 
 

Kamperen op een kleine camping in Duitsland: gastvrije campings in een verrassende omgeving


Kleine campings in Duitsland vindt u in de mooiste gebieden. In de schilderachtige Duitse Eifel kampeert u in de buurt van charmante dorpjes met vakwerkhuisjes. Dit heuvelachtige en bosrijke gebied vol ruisende stroompjes, meren en watervallen leent zich uitstekend voor mooie wandel- en fietstochten. Langs de romantisch slingerende Moezel is een mooi langeafstandsfietspad aangelegd. Hier fietst u over relatief vlak terrein tussen de glooiende wijnhellingen via historische steden en dorpen als Trier en Cochem. 

Ook in het bergachtige Zwarte Woud, het imposante Berchtesgadener Land of op de uitgestrekte Lüneburger Heide vindt u leuke kleine campings. Veel kleine campings in Duitsland liggen aan een riviertje, waarin u kunt vissen of kajakken. Voor vogelliefhebbers is het merengebied de Mecklenburgische Seenplatte een topbestemming. U kunt hier tijdens eindeloze kano- of wandeltochten kraanvogels en visarenden spotten.

Vanuit uw kleine camping in Duitsland kunt u ook schitterende steden bezoeken. München, Trier, Hamburg, Bremen en Dresden zijn zeker de moeite waard. Berlijn is een bruisende wereldstad. Wie graag oude kastelen en kasteelruïnes bezoekt, kan in Duitsland zijn hart ophalen. Het meest bekend is het sprookjesachtige Kasteel Neuschwanstein in Beieren. Maar er zijn nog vele andere prachtige kastelen met fraaie kasteeltuinen te ontdekken in het veelzijdige Duitsland. 

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check  |  Blijf op de hoogte over kamperen in Corona-tijd