Ga naar de homepage
Laden

Populaire campings Pyreneeën

Camping de la Serre

Camping de la Serre

Frankrijk - Midi-Pyrénées - Ariège - Aigues-Vives

Richtprijs € 31,00

Openingsperiode 01-04-2020 t/m 31-10-2020

Vakantiethema's Pyreneeën

Toon meer vakantiethema's

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 2.000+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Kleine campings in de Pyreneeën

Tijdens uw vakantie op een kleine camping in de Pyreneeën kunt u optimaal genieten van de ruige bergen en lieflijke valleien. De bergwandelaar, fietsfanaat en natuurliefhebber voelt zich gegarandeerd thuis. Vanaf de camping vindt u doorgaans prachtige wandelingen door de natuur en op veel campings is ook uw hond van harte welkom.

Een grensoverschrijdende vakantie

Kampeert u in de Pyreneeën, dan is de grens met Spanje en Andorra vlakbij. Natuurlijk wel afhankelijk van de exacte plek waar u in de Pyreneeën u verblijft. Het biedt de gelegenheid om te genieten van Spaanse bergplaatsjes als Berga en Panticosa. En vergeet dan de Spaanse tapas niet! Blijft u liever op Franse bodem, dan is het bedevaartsoord Lourdes een bijzondere plek om naartoe te gaan. Bent u in de buurt van de Middellandse Zee, bezoek dan vooral de tuinen en oude kastelen van de stad Perpignan.

Aangepaste openingstijden: door de gevolgen van het coronavirus hebben veel campings hun openingsdata aangepast. De informatie op deze website kan dus tijdelijk niet helemaal juist zijn. Bekijk de website of social media van de camping voor de laatste info.​