Ga naar de homepage
 

Kleine campings

Wilt u genieten van een echte kampeervakantie op een rustieke, kleinschalige camping? Dan zijn de ACSI Klein & Fijn-campings ideaal. Op deze kleine, gemoedelijke campings ervaart u nog het authentieke kampeergevoel en geniet u van de rust en natuur.


Authentieke campings

Kleine, charmante campings zijn er voor iedere kampeerder! Veel kleinschalige kampeerterreinen liggen op het platteland, tussen de bossen, of midden in een berglandschap. Maar onze inspecteurs selecteerden ook sfeervolle minicampings op loopafstand van een dorp of stadje. Zo komt u heerlijk tot rust op een rustieke, groene camping, maar geniet u ook van de gezelligheid van een lokale markt, een restaurantje of een terras. Natuurlijk kunt u bij veel kleine campings ook verse broodjes voor het ontbijt halen.


Kindvriendelijke campings

Minicampings en boerencampings zijn vaak zeer kindvriendelijke campings. De sfeervolle, kleinschalige kampeerterreinen zijn goed te overzien en op een boerencamping kunnen de kinderen heerlijk spelen. Hier vind je geen grootschalige georganiseerde animatie, maar de warme en persoonlijke benadering van een familiecamping. Als u in het laagseizoen op een minicamping of boerderijcamping kampeert, geniet u zeker van een ontspannen kampeervakantie in een groene, natuurlijke omgeving. Vanuit de kleine campings kunt u heerlijke wandel- en fietstochten maken.


Natuurcampings

Even weg uit de drukte en ’s ochtends alleen de vogels horen fluiten? Op veel kleine campings ervaart u het echte kampeergevoel. Zoekt u een rustige camping als uitgangspunt voor wandel-, fiets- of bergtochten? Dan is een kleine natuurcamping een fantastische vakantiebestemming. Veel minicampings liggen aan het water. U vindt ook kleine campings aan zee. Bij een kleine camping aan een rivier of meer kunt u vaak kano’s, kajaks of zeilbootjes huren voor een actief dagje op het water. Ook organiseren een aantal natuurcampings activiteiten en excursies in de omgeving zoals begeleide wandeltochten of wildsafari’s.


Kleine campings van Italië tot Noorwegen

Zoekt u een minicamping in Nederland, een kleine camping in Frankrijk of een charmante boerencamping of agriturismo in Italië? In heel Europa vindt u een mooi aanbod aan kleine, groene campings. Ook in Groot-Brittannië, Noorwegen, Duitsland, Tsjechië en meer dan 15 andere landen kunt u kiezen uit groene, gemoedelijke campings.


Klein én fijn

Alle Klein & Fijn-campings zijn geselecteerd door een ACSI-inspecteur die ieder jaar opnieuw de camping bezoekt en inspecteert op meer dan 200 voorzieningen. De kleine campings hebben niet meer dan 50 toerplaatsen en sfeer, gemoedelijkheid en gastvrijheid staan centraal. Of u nu een rustige minicamping zoekt met alleen goede basisvoorzieningen, of een kleine camping met zwembad, restaurant, of sportfaciliteiten, u selecteert eenvoudig de camping van je keuze.


Bekijk de 'Klein & Fijn campings'

ACSI Klein & Fijn Kamperen campinggids

Deze Klein & Fijn campings zijn ook gebundeld in een gids en is dankzij het formaat erg handig in gebruik. U kunt de campinggids ACSI Klein & Fijn Kamperen bestellen in onze webshop!

Bestel in onze webshop

 • Paperback
 • ISBN 978-94-93182-19-6
 • Vanaf € 15,95
 • Jaarlijks geïnspecteerd door ACSI op meer dan 200 voorzieningen
 • Gratis telefonische infoservice
 • Inclusief GPS-coördinaten
 • Inclusief mini-atlas

ACSI Klein & Fijn Kamperen-app

Met de ACSI Klein & Fijn Kamperen-app vindt u snel kleinschalige, rustieke kampeerterreinen in 27 Europese landen. Ook zonder internetverbinding! Probeer hem gratis uit!

Meer informatie

 • € 2,99 per jaar (gratis updates)
 • Ook zonder internetverbinding te gebruiken
 • Geschikt voor iOS 7 of hoger en Android 5 of hoger
 • 1.900 kleine kampeerterreinen
 • Combineer met 9.000 gecontroleerde camperplaatsen
 • Favorieten bewaren
 • Route plannen met Google Maps, Apple Kaarten of Windows Kaarten
 • Ruim 250 zoekfilters

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen