Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Vakantie op een kleine camping aan de Auvergne

Tijdens een kampeervakantie op een kleine camping in de Auvergne verblijft u op rustieke, landelijk gelegen kampeerterreinen. In de Auvergne vindt u veel boerencampings waar verse streekproducten, zoals kaas of fruit, verkrijgbaar zijn. Op sommige kleine campings in de Auvergne staat vooral rust centraal, maar u vindt er ook leuke kindvriendelijke campings. In de Auvergne heeft de natuur alle ruimte. Bekende natuurgebieden zijn ‘Le Parc Naturel Régional des Volcans d’Auvergne’ en ‘Le Parc Naturel Régional du Livradois-Forez’.

Beklim een uitgedoofde vulkaan

In de Auvergne bevindt zich een keten van oude, uitgedoofde vulkanen. De bekendste is de Puy de Dôme van 1465 meter hoog. U kunt deze markante berg te voet beklimmen via een wandelpad, of een trein naar de top nemen. Breng ook een bezoekje aan de historische stad Clermont-Ferrand, bekend om zijn culturele activiteiten, zoals het festival van de korte film. Ook de stad Vichy met de gevarieerde architectuur, van Byzantijns tot art-deco, is een bezoek waard.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen