Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Kleine camping in Bosnië-Herzegovina

Op een kleine camping in Bosnië-Herzegovina, kunt u echt authentiek kamperen en ervaart u de ongereptheid van de natuur. Bosnië-Herzegovina is een bijzonder land, met een interessante historie en een grote diversiteit aan cultuur. De avontuurlijke kampeerder kan er zijn hart ophalen aan groene valleien, lieflijke beekjes en ruige bergen. Ondanks de burgeroorlog die eind van de vorige eeuw plaatsvond, is er nog veel oude architectuur en historie bewaard gebleven.

Genieten van de Bosnische keuken

Veel kleine campings in Bosnië hebben een heerlijk campingrestaurant waar u zich kunt laten verrassen door de Bosnische keuken. Met talloze riviertjes en meren die vaak vlak bij de camping liggen, zoals de prachtige Una-rivier, is er ook voldoende te doen voor watersportliefhebbers. Daarnaast zijn er goede fiets- en wandelroutes die u vanaf de camping kunt volgen. Zo kunt u gemakkelijk de omgeving ontdekken.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen