Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Kleine camping in Midi-Pyréneés

Glooiende groene heuvels, pittoreske stadjes en historische kastelen; Midi-Pyréneés is een bijzondere omgeving en leent zich goed voor een heerlijke vakantie. Kamperen op een kleine camping in de Midi-Pyrénées is een echte aanrader, omdat u dan te midden van de mooie natuur kunt overnachten. Beleef een ontspannen vakantie in de Midi-Pyrénées. Ontwaak ‘s ochtends met het fluiten van de vogeltjes en geniet ’s avonds van een heerlijk glaasje wijn en het uitzicht over het bergachtige landschap.

De mooiste plekjes uit de regio

Er zijn erg veel leuke plekjes in de Midi-Pyrénées, zoals Rocamadour, de middeleeuwse stad die boven op een steile rots gebouwd is. Bekijk de historische brug Pont Valentré in de kunststad Cahors of het oude Château de Bramevaque in Bramevaque. Ook kent de streek vele natuurparken waar ongerepte gebieden te bezichtigen zijn voor het publiek.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen