Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Kleine campings in Frankrijk

Frankrijk is het kampeerland bij uitstek. EN ook voor een gezellige kleine camping kun je hier goed terecht. Sterker nog, juist op een mini-camping in Frankrijk ervaar de cultuur van dit heerlijke vakantieland. Kamperen in de tuinen van een charmant kasteel? Dat kan. Kamperen bij een wijnboer en elke avond een lekker glaasje wijn uit de wijnkelder halen? Ook goed! Slenteren door de lavendelvelden als ze in volle bloei staan? Ook geen probleem.

Klein en erg fijn

Hoe klein sommige Franse campings ook zijn, je vindt hier alles wat je nodig hebt voor een heerlijke kampeervakantie. Sommige kleine Franse campings hebben zelfs een zwembad! Ben je op zoek naar meer rust? Dan vind je in de vele natuur van Frankrijk veel kleine campings.

Elk klimaat

In Frankrijk kun je kiezen uit zo'n beetje elk klimaat als je gaat kamperen. In het zuiden vind je de warme kust van de Middellandse Zee. Dat ken je misschien van de hele grote campings, maar tussen die kolossen vind je vaak ook pittoreske kleine campings. In de Franse Alpen staat de natuur vaak centraal op de wat kleinere campings. Daar zijn ze het perfecte vertrekpunt voor een fiets- of wandeltocht. Aan de Atlantische kust kun je heerlijk uitwaaien.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen