Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 2.000+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Vakantie op een kleine camping in Frankrijk


Kleine campings in Frankrijk zijn populaire vakantiebestemmingen voor liefhebbers van het échte kamperen. In een rustieke en groene omgeving komt u tot rust bij de geluiden van een kabbelend beekje en de tjirpende vogels. En de voorzieningen op een kleine camping doen zeker niet onder voor die van andere campings in Frankrijk!
 

Kleine campings in Frankrijk: rustiek kamperen bij uitstek! 


Kleine campings vind je overal in Frankrijk. Vaak zijn ze rustig gelegen op het platteland tussen de velden, op een heuvel, of in een schilderachtige vallei. Maar u vindt ook veel leuke kleine campings aan de rand van sfeervolle stadjes, waar u ’s ochtends verse croissantjes kunt halen. U kunt vanuit de kleine campings heerlijk wandelen of fietsen. De eigenaar of beheerder zal u graag informeren over de mooiste uitstapjes en routes in de omgeving.

Van de grillige kusten van Bretagne en Normandië, via het rustiek binnenland en de imposante Alpen en Pyreneeën, tot de mediterrane luxe aan de Côte d’Azur. In Frankrijk heeft u als kampeerder alle keuze. U vindt in Frankrijk gezellige kleine familiecampings bij een riviertje waar u heerlijk kunt zwemmen of kanoën, en charmante boerencampings waar u vooral geniet van de rust e natuur. Kunt u niet kiezen? Ga da gewoon de zon of uw neus achterna en strijk onderweg spontaan neer op een leuke kleine camping die u bevalt.

Surfen aan de Atlantische kust, raften op bergrivieren, mountainbiken in de bergen, voor de sportieve kampeerder is het genieten in Frankrijk. Doet u het liever iets rustiger aan? Er zijn ook prachtige fietsroutes door het vlakke land, bijvoorbeeld langs de Loire of het Canal du Midi. En natuurlijk is een kleine Franse camping niet compleet zonder jeu-de-boulesbaan! Cultuurliefhebbers kunnen in Frankrijk genieten van de rijke geschiedenis, dwalend door eeuwenoude kastelen, middeleeuwse straatjes en verstilde kerken. In de dorpen kunt u lekker rondsnuffelen op een marktje. Aan het eind van de dag is het dan heerlijk genieten van de zonsondergang met een glas wijn en een Frans kaasje. 
 

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check  |  Blijf op de hoogte over kamperen in Corona-tijd