Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Kleine campings in de Rhône-Alpes

Zowel voor gezinnen als voor rustzoekers is een kleine camping in Rhône Alpes zeker geschikt. U vindt er boerencampings met heerlijk zwembad waar u zich prima kunt vermaken. Ook zijn er mooi gelegen natuurcampings waar u uitzicht heeft op bergen en groene valleien. Of kies voor een kleine camping waar u ’s ochtends verse broodjes kunt halen, voor een fijne start van de dag en het ultieme vakantiegevoel.

Grotten en fietsen

De Rhône-Alpes is een regio die bekend staat om zijn diverse grotten en fameuze fietsroutes. De Alpe d’Huez is bijvoorbeeld een beroemde berg die regelmatig wordt opgenomen in het parcours van de Tour de France. In de Rhône-Alpes kunt u fietsen op elk niveau. Ga de uitdaging aan met een van de hoge bergen of trek door de glooiende lavendelvelden. Voor wie graag wat meer de verkoeling opzoekt, is een bezoek aan een van de grotten, zoals de Aven Marzal of Grotte de la Madeleine een aanrader.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen