Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Kleine campings in Zweden

Zweden is natuurlijk het land van de elanden, Ikea en knäckebröd, maar er is nog zoveel meer! Het is namelijk ook het land van de glasheldere meren en uitgestrekte bossen. In het noorden vindt u ruige bergen. Kleine campings in Zweden liggen midden in de ongerepte natuur, waardoor u optimaal kunt genieten van de rust en ruimte om u heen. Kies bijvoorbeeld voor een camping aan het water als u graag wilt varen of een camping tussen de bossen voor het maken van lange wandelingen.

Natuur, water en ontspanning

Natuurlijk mag in uw kampeervakantie in Zweden een bezoek aan de hoofdstad Stockholm niet ontbreken. Bezienswaardigheden in Stockholm zijn het oude stadscentrum Gamla Stan en het Drottningholmpaleis. De regio Skåne is zeer geschikt voor een vakantie vol natuur, strand en ontspanning. Voor de geoefende wandelaars is het hoge noorden een perfecte plek om in een prachtige berglandschap te wandelen.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen