Ga naar de homepage

Alle ACSI Klein & Fijn-campings in één handige app

Download on the App Store Get it on Google Play

Simpel en snel

Gebruik de ACSI Klein & Fijn Kamperen-app om uw volgende camping óf camperplaats te vinden! Want het is ook mogelijk om camperplaatseninformatie te kopen bij uw campinginformatie. Filter op ruim 150 voorzieningen en zie in één oogopslag welke overnachtingsmogelijkheid bij u in de buurt ligt. Sla uw favorieten op en beoordeel de campings die u heeft bezocht. Handig: u kunt de app op drie apparaten tegelijk gebruiken. 

Maak op uw eerste apparaat een account aan (of log in met uw bestaande Mijn ACSI-account) en log vervolgens met ditzelfde account in op een ander apparaat. De app herkent aan het account welke landenpakketten gebruikt mogen worden. Dus u kunt de app gebruiken op uw Android-telefoon én op uw iPad (iOS), maar óók op uw laptop met Windows 10!

Een camping of camperplaats in de buurt

Op basis van locatiebepaling ziet u welke campings of camperplaatsen in uw buurt liggen. Gebruik het vlaggetje om handmatig een locatie in te
stellen en een camping of camperplaats te zoeken in de buurt van uw volgende bestemming. U kunt ook zoeken op campingnaam en plaats- of regionaam.

Een camping of camperplaats die bij u past

Onze camping- en camperplaatseninformatie is uitgebreid en objectief. U kunt filters instellen en zo een camping of camperplaats selecteren die aan uw wensen
voldoet. Bijvoorbeeld: een 'doorreiscamping' met de voorziening '(verwarmd) binnenzwembad'.

Een camping beoordelen                                    

In de app leest u de beoordelingen van andere kampeerders, maar kunt u ook zelf een beoordeling invullen. Geen
internetverbinding? Geen probleem; de app bewaart uw beoordeling totdat er weer een internetverbinding is.

Een camping of camperplaats bewaren

U kunt een camping of camperplaats toevoegen aan uw favorieten. Zo stelt u een lijstje samen met campings of camperplaatsen die u interessant vindt. Dat gaat
heel simpel: druk op een campingpagina op het hartje rechtsboven. Via het menu kunt u bij 'Favorieten' snel deze campings of camperplaatsen bekijken.


Maak uw keuze

+ gratis app

Kies het meest complete pakket

ACSI Klein & Fijn Kamperen gids + app 2019, vanaf € 12,95

Direct bestellen

De app liever los bestellen?

Complete app, vanaf € 2,99

Meer informatie

Toegangscode bij uw gids ontvangen?

Lees hier hoe u gebruikt maakt van de handige app.

Meer informatie

Handleiding

De ACSI Klein & Fijn Kamperen-app is makkelijk in gebruik en helpt u snel bij het zoeken naar een geschikte kampeerplaats in de buurt.

Wilt u meer weten over de werkwijze van de app?
Lees dan de uitgebreide handleiding