Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Kleine campings Laag-Normandië

Kamperen op een kleine camping in Laag-Normandië (Basse-Normandie) betekent vooral genieten van een lange kuststrook, prachtig uitzicht en sierlijke tuinen. Typisch voor het landschap zijn de lage, groene heuvels met appelbomen waar koeien grazen. De streek nodigt uit om vanaf uw kleine camping eindeloos te wandelen en te fietsen terwijl u zich verbaast over al het moois om u heen.

Indrukwekkende historische plekken

Laag-Normandië ademt nog veel historie en de D-Day-stranden zijn ook nu nog een indrukwekkende plek om te bezoeken. Loop bijvoorbeeld over Omaha Beach, waar de geallieerden aan land kwamen of bezoek het museum in Arromanches. Een bijzondere plek van een hele andere orde is Mont St. Michel. Dit is een getijdeneiland dat vroeger alleen bereikbaar was bij laagwater. Tegenwoordig gaat er ook een smalle brug naar het eiland toe. Mont St. Michel staat vooral bekend om de prachtige abdij die boven op de berg te zien is.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen