Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Kleine camping in Estland

Als u op een kleine camping in Estland kampeert, geniet u van weidse naaldbossen, beschutte baaien en schilderachtige zandstranden. Estland is het meest noordelijke land van de Baltische staten. In het zuiden grenst het aan Letland, in het noorden aan Finland en ten oosten ligt Rusland. Ongeveer de helft van Estland bestaat uit bos. Ook heeft Estland een lange kustlijn met vele grote en kleine eilanden. Door de noordelijke ligging, zijn de zomeravonden in Estland heerlijk lang.

Culturele stedentripjes

De kleine campings in Estland liggen in de natuur, aan de kust of aan het grote Peipusmeer dat de grens met Rusland vormt. Op de campings kunt u de authentieke gezelligheid van Estland ervaren. De eigenaren verrassen u graag met eigengemaakte koekjes en jams, of vers gevangen vis. In de omgeving kunt u historische bezienswaardigheden bekijken. De levendige plaats Pärnu, universiteitsstad Tartu en de prachtige hoofdstad Tallinn zijn ook zeer geschikt voor een uitstapje.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen