Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Vakantie op een kleine camping in Bourgondië

Groene, glooiende heuvels, prachtige wijngaarden en lieflijke kastelen; in Bourgondië komt u aan uitzicht niets tekort. Op een kleine camping in Bourgondië staan rust en ruimte centraal, zodat u heerlijk van de natuur en de vrijheid kunt genieten. En natuurlijk mogen het lekkere eten en de typisch Bourgondische wijnen tijdens uw kampeervakantie niet vergeten worden.

Middeleeuwse steden en oude abdijen

Naast de prachtige uitzichten kent Bourgondië ook volop historie. Dijon, de hoofdstad van het departement, heeft nog enkele middeleeuwse huizen staan en ook het Museum voor de Schone Kunsten kunt u er bezoeken. Dit museum is een van de grootste kunstmusea uit heel Frankrijk. In Flavigny-sur-Ozerain staat nog de oude benedictijnenabdij, Saint-Pierre die zeker een bezoekje waard is. In de plaats Autun vindt u zelfs nog een oud amfitheater dat stamt uit de Romeinse tijd.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen