Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Kleine camping in Noorwegen

Noorwegen staat bekend om de prachtige natuur met onder andere de imposante fjorden, uitgestrekte bossen en het berglandschap van Noord-Noorwegen. Tijdens een vakantie op een kleine camping in Noorwegen, ervaart u dit landschap op een ontspannen manier.

Genieten van de Noorse natuur

Verspreid door heel Noorwegen vindt u diverse kleine campings waar u te midden van de Noorse natuur kunt kamperen. Zelfs in het uiterste noorden, bij de Noordkaap, kunt u uw caravan neerzetten of uw tent opslaan. Hier heeft u ook de kans om bijzondere wilde dieren van Noorwegen te spotten tijdens een boottocht. Voor de kust kunt u namelijk orka’s, walvissen en dolfijnen tegenkomen. Verder vindt u in Noorwegen natuurlijk de eland, het rendier en talloze watervogels.

Maak tijdens uw kampeervakantie eens een uitstapje naar steden als Oslo of het kleurrijke Bergen. Ook de Preikestolen, een 600 meter hoge klif, is een echte aanrader. Na een lange klim heeft u namelijk een fantastisch uitzicht over het gebied.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen