Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Kleine camping in Zwitserland

Een vakantie op een kleine camping in Zwitserland is ideaal om de indrukwekkende berglandschappen van dit Alpenland te ontdekken. Vanuit uw camping hebt u vaak een prachtig uitzicht op de omliggende bergen. Vanuit uw camping kunt u prachtige wandelingen maken over ruig rotsterrein, imposante gletsjers of door lieflijke alpenweiden. Vaak kunt u in de buurt van uw kleine camping ook een kabelbaan of bergbahn naar hoger gelegen terrein nemen.

Een cruise maken

Behalve imposante bergen, vindt u in de lager gelegen delen van Zwitserland ook prachtige meren, zoals het meer van Luzern, het meer van Genève of de Thunersee. Een cruise, bijvoorbeeld in het meer van Luzern, is een bijzondere manier om de schoonheid van het landschap te ondergaan. De steden Basel, Zürich, Bern, Luzern, Genève en Lausanne zijn zeker de moeite waard. Ook per trein kunt u Zwitserland ontdekken. De treinreizen met de Glacier Express of de Bernina Expressis behoren tot de beroemdste treinritten ter wereld.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen