Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Vakantie op een kleine camping in Franche-Comté

Liefhebbers van ongerepte natuur zijn op een kleine camping in de Franche-Comté aan het juiste adres. Deze Franse regio kent namelijk nog veel onaangetaste meren, watervallen en rivieren. Door de ligging vlak tegen het Jura-gebergte, is de streek ook aardig heuvelachtig. Kortom: een perfect gebied voor mooie wandelingen en fietstochten. Kleine campings in Franche-Comté beschikken over ruime plekken midden in de natuur. Door het waterrijke landschap van de regio is er in de buurt vaak gelegenheid voor kanoën, kajakken of gewoon lekker dobberen op het water.

UNESCO-erfgoed

Bijzonder in Franche-Comté is de zoutziederij in Arc-et-Senans. De fabriek werd in 1895 gesloten, maar de gebouwen zijn vandaag de dag opengesteld voor het publiek en staan op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Nog meer erfgoed van UNESCO bekijken? Breng dan een bezoek aan de middeleeuwse kathedraal en citadel van de stad Besançon.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen