Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Kleine camping in Roemenië

Roemenië is een veelzijdig kampeerland. Op een kleine camping in Roemenië kampeert u midden tussen de bergen, in de Donaudelta bij de Zwarte Zee of op het rustieke en authentieke platteland. In Roemenië vindt u nog wilde berggebieden waar wolven, beren en lynxen rondlopen. De uitgestrekte Donaudelta met zijn talrijke meertjes, moerassen en riviertjes is een walhalla voor vogel- en visliefhebbers. Ook kunt u in Roemenië grotten en zoutmijnen bezichtigen zoals de Berengrot (‘pestera Chiscau’ of ‘Ursus spelaeus’).

Dracula en thermaalbaden

Als u kampeert in Transsylvanië, kunt u niet om de beroemde Dracula heen. Meerdere kastelen en steden komen in aanmerking als woonplaats van de beroemde vampier. Een van hen, het kasteel van Bran, ten zuiden van de middeleeuwse stad Brasov is echt een aanrader. Roemenië kent ook een eeuwenoude badcultuur en een bezoek aan een van de thermaalbaden in de buurt van uw camping zal u zeker goed doen.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen