Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Kleine camping in Bordeaux

Tijdens een kampeervakantie op een kleine camping bij Bordeaux verblijft u bij een prachtige, eeuwenoude stad in een wereldberoemde wijnstreek. Bordeaux is een welvarende stad, vol kunst een cultuur. Het centrum van Bordeaux is autovrij, dus u kunt de Bordeaux gemakkelijk te voet verkennen. Bekende musea in Bordeaux zijn het Museum van Schone Kunsten (Musée des Beaux-arts) waar u werken van onder andere Rubens, Matisse en Renoir kunt bewonderen en het CAPC, het museum voor moderne kunst. Bent u een wijnliefhebber, dan kan een bezoek aan het wijnmuseum Vinorama zeker niet in uw programma ontbreken.

Leuke evenementen

Het hele jaar door zijn er in Bordeaux culturele, sportieve en culinaire evenementen. Een greep uit de vele activiteiten: in maart/ april is er een boekenbeurs, eind juni het gastronomische festival Épicurales en in juli/augustus het dansfestival Dansons. Kijk dus voor uw kampeervakantie bij Bordeaux wat er in de stad te beleven is, zodat u op een speciale manier de sfeer van Bordeaux van kunt ervaren.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen