Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Kleine camping in Oostenrijk

Het Alpenland Oostenrijk is een heerlijke kampeerbestemming met ruige gebergten, helderblauwe meren en prachtige steden. Een kleine camping in Oostenrijk is een uitstekende plek om de Oostenrijkse natuur, sfeer en cultuur te ervaren. De kleine campings zijn netjes, landelijk en gastvrij. U vindt in Oostenrijk hooggelegen Alpencampings voor wandelaars en bergsporters, maar ook in de vlakkere gebieden in Oostenrijk zijn mooie kleine campings te vinden. Bijvoorbeeld aan de Donau, nabij het beroemde langeafstandsfietspad de Donauradweg.

Bergen en meren

In Oostenrijk kunnen bergliefhebbers het hele jaar genieten van activiteiten als bergwandelen, klimmen, mountainbiken, skiën en langlaufen. Een aantal kleine campings in Oostenrijk is ook in de winter geopend. De provincie Karinthië staat bekend om de schitterende meren zoals de Ossiacher See en de Weissensee. In Oostenrijk kunt u ook prachtige tochten met de auto of trein maken. De panoramische autoroute Großglockner Hochalpenstrasse is bijvoorbeeld een echte aanrader.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen