Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Kamperen op een kleine camping in Normandië

Frankrijk is een geweldig vakantieland. Denk aan de veelzijdigheid in de natuur, de Franse cuisine en gemoedelijke Franse bevolking. Tel daar de heerlijke zee, rijke geschiedenis en prachtige steden bij op en je hebt je ideale vakantiebestemming te pakken. Normandië is een heerlijke regio om te verkennen vanaf een kleine camping. Trek het land of de bossen in, of slenter uren langs de Normandische stranden.

Minicamping in Normandië

In Normandië vind je heel diverse minicampings, maar ze bieden je allemaal de rust en ontspanning die je op vakantie wilt. Of je nu gaat voor een kleine camping met zwembad, een boerderijcamping met dieren of een minicamping met een meertje, in Normandië zit je goed. De Franse minicampings zijn gemoedelijk en de eigenaren verwelkomen je hartelijk. Vaak kun je een stokbroodje of croissantje op de camping bestellen en 's avonds een hapje eten met of bij de eigenaren. Leuk aan de kleine camping is dat je in veel gevallen je eigen plekje uit mag kiezen. Dat geeft je alle ruimte om de mooiste plek te kiezen voor jouw camper, caravan, vouwwagen of tent.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen