Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Vakantie op een kleine camping in Corsica

Wie op zoek is naar een rustige vakantie op een kleine camping is in Corsica bij het juiste adres. Omgeven door water, met bergachtige binnenlanden en uitgestrekte natuurgebieden, is Corsica een walhalla voor elke rustzoeker en natuurliefhebber. Kies bijvoorbeeld voor een camping aan een rivier of te midden van een mooi pijnbomenbos. Op de kleine campings in Corsica is daarnaast in het hoogseizoen heerlijk vers brood verkrijgbaar voor een perfecte start van de dag.

Wandelen door natuur en historie

Wandelen is een populaire activiteit op Corsica. Breng eens een bezoekje aan ‘Parc Naturel Régional de Corse’ en ontdek het zelf. Hier vindt u wel 1500 km aan wandelpaden, voldoende om uren rond te wandelen door het prachtige landschap. Liever een cultureel uitstapje? Rijd dan eens naar de hoofdstad van Corsica, Ajaccio. Dit is de geboortestad van Napoleon, wat terug te zien is in diverse bezienswaardigheden in de stad.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen