Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Kleine camping in Finland

Tijdens een vakantie op een kleine camping in Finland geniet u volop van de prachtige natuur in dit weidse land. In Finland bent u altijd dicht bij het water. Het land bestaat uit talloze meren en rivieren. In de zomer kunt u avonden lang op een strandje genieten van de sfeer terwijl de zon nog hoog aan de hemel staat.

Sauna en rendieren

Bijna alle kleine campings in Finland liggen aan het water. U kunt direct vanaf de camping zwemmen, vissen en varen. De meren variëren van verstilde privémeren, tot levendige plaatsen met jachthavens. Op de kleine camping in Finland kunt u meestal wel een bootje huren of lenen. Extra ontspanning is bijna altijd beschikbaar in de vorm van een sauna. Heerlijk om na een lange wandeling of vaartocht de vermoeidheid er even uit te zweten. Ook in het noordelijke Lapland vindt u kleine campings. Hier kunt u rendieren over de camping zien lopen!

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen