Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Kleine camping in Letland

Letland is misschien niet het eerste vakantieland waar u aan denkt wanneer u wilt gaan kamperen. Toch heeft het land alles in huis voor een ontspannen vakantie midden in de natuur. In Letland vindt u uitgestrekte bossen en prachtige meren. Kleine campings in Letland liggen op de mooiste plekjes, zoals aan de rivier de Dvina of aan de Oostzee.

Historische steden en natuurparken

Natuurlijk is er in Letland ook genoeg te zien en te doen. Rijd bijvoorbeeld eens naar Riga, de sfeervolle hoofdstad van het land, en breng een bezoekje aan de Petrikerk en het Bezettingsmuseum. Ook de waterval Ventas Rumba vlakbij Kuldiga is zeker de moeite waard, net als de oude plaats Cesis en charmante stad Liepaja. Zin in een mooie wandeling, dan is een bezoek aan het Gauja Nationaal Park een goed idee. Dit park is negentig hectare groot en huisvest vijfhonderd culturele en historische monumenten, grotten en grillige kliffen. In Letland is genoeg te zien en te doen!

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen