Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Kleine campings Hongarije

Hongarije kent een brede diversiteit aan natuur en cultuur, waarvan de grote sfeervolle stad Boedapest en het langgerekte Balatonmeer de echte hoogtepunten zijn. Op een kleine camping in Hongarije bevindt u zich midden in de natuur en kunt u tevens genieten van al het culturele erfgoed dat het land u te bieden heeft. Kies uit het brede aanbod bijvoorbeeld een camping in het bos, of vlak bij een riviertje voor verkoeling op een warme zomerse dag. Liever vlak bij de stad? Er zijn ook voldoende campings in de buurt van, of zelfs in Boedapest zodat u gemakkelijk deze stad kunt bezoeken.

Culturele steden en heilzame bronnen

Ook de steden Pécs en Keszthely en de heilbronnen van Héviz zijn aanraders. Vergeet tijdens uw vakantie in Hongarije niet om de natuur in te trekken. Ga bijvoorbeeld naar Nationaal Park Hortobágy om vogels te spotten vanuit een van de uitkijkposten.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen