Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Vakantie op een kleine camping in Aquitanië

Aquitanië is het grootste departement van Frankrijk, gelegen in het zuidwesten. Het is een regio vol middeleeuwse kastelen, groene gebergten en uitgestrekte zandstranden. Ook de grootste duin van Europa, de Dune du Pyla, vindt u in Aquitanië. Vanaf een kleine camping in Aquitanië kunt u gemakkelijk de regio ontdekken. Kies bijvoorbeeld voor een camping vlak bij Bordeaux om deze culturele stad te ontdekken. Voor de wandelliefhebbers is een camping vlak bij de kust of te midden van de bossen van Les Landes een echte aanrader.

Wat is er verder te doen?

Aquitanië staat bekend om zijn vele grotten. Zo is er de Font-de-Gaume, een grot vol muurschilderingen die 17.000 jaar voor Christus daar gemaakt zijn. In de Roque Saint-Christophe, aan de rivier de Vézère, vindt u nog woningen uit de prehistorie terug. Geniet daarnaast van de heerlijke lekkernijen uit de Franse keuken en de lokale wijnen.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen