Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Kleine camping in Slovenië

Slovenië is een verrassend mooi en veelzijdig kampeerland. U vindt dan ook een aantal mooie kleine campings in Slovenië. In het mediterrane, groene en bergachtige Slovenië vindt u schitterende natuurgebieden, indrukwekkende kloven, blauwe meren en schilderachtige grotten. Bekende bezienswaardigheden zijn het meer van Bled en de levendige hoofdstad Ljubljana.

Onderaardse pracht

Als u kampeert in Slovenië is een bezoek aan een van de prachtige grotten zeker een aanrader! De grotten van Škocjan staan bekend als de mooiste grotten van Slovenië. Door dit grottenstelsel slingert de rivier de Reka door diep uitgesleten kloven. De azuurblauwe Soca-rivier in de Julische Alpen trekt watersporters uit de hele wereld. Vanuit uw kleine camping kunt u hier ook een mooie rafttocht boeken. De steden Maribor en Celje, rijk aan historie en de bijzonder gelegen Predjama Burcht zijn ook een bezoek waard.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen