Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Vakantie op een kleine camping in Hoog-Normandi:e

Op een kleine camping in Hoog-Normandië (Haute-Normandie) geniet u van een sfeervolle groene uitstraling te midden van historische stadjes, strand en een ruige kustlijn met mooie rotspartijen. Deze kleine campings zijn van alle gemakken voorzien en de campingeigenaren bieden u graag een prettige service. Zo kunt u heerlijk genieten van de rust van een natuurlijke omgeving. Trek er eens op uit met de fiets of maak een wandeling en ervaar de schoonheid van de Normandische cultuur.

De rijke historie van een voormalig hertogdom

In de middeleeuwen was Normandië een hertogdom en tegenwoordig zijn daar nog de sporen van te zien. De machtige kerk van Rouen en het bijbehorende pittoreske centrum zijn daar een goed voorbeeld van. In Giverny staat het huis van de impressionistische schilder Claude Monet, dat vandaag de dag dient als museum. Daarnaast vindt u ook in Hoog-Normandië diverse kastelen, zoals Chateau du Blanc Buisson.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen