Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Kleine camping in Limousin

Op een kleine camping in Limousin vindt u voor elk wat wils. Of u nu op zoek bent naar een knusse familiecamping, een rustige camping midden in de natuur of een boerencamping: Limousin heeft het allemaal. Trek eropuit met de fiets of te voet om het prachtige heuvelachtige landschap van de Limousin te ontdekken. Verspreid over de streek vindt u natuurlijke vennen en stuwmeren, beken en rivieren. Tijdens een picknick hier komt u helemaal tot rust.

Historische steden en smakelijke markten

Naast de indrukwekkende natuur heeft Limousin ook leuke historische dorpjes die zeker een bezoek waard zijn. Rijd bijvoorbeeld eens naar Collonges-la-Rouge, waar de huizen zijn gebouwd met een bijzondere rode zandsteen. De stad Turenne staat nog in het teken van de middeleeuwse historie, ook zijn er met torentjes versierde woonhuizen uit de 15e tot 18e eeuw te zien. Veel dorpjes hebben een wekelijkse markt waar u de smaken van lokale producten kunt proeven.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen