Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Kleine camping in Languedoc-Roussillon

Kies voor een kleine camping in Languedoc-Roussillon wanneer u rust, natuur en vrijheid zoekt tijdens uw vakantie. De campingeigenaren zullen u van harte welkom heten op hun kleine camping. Diverse minicampings liggen pittoresk en landelijk gelegen aan een rivier en soms ook direct aan de Middellandse Zee. Er is voldoende gelegenheid om heerlijk te fietsen of te wandelen. De natuur van de Languedoc-Roussillon kan namelijk niet onopgemerkt blijven!

Stevige vestingsteden en Romeinse aquaducten

In de Languedoc-Roussillon is genoeg te beleven. Rijd bijvoorbeeld eens naar de oude vestingstad Carcassonne die met haar middeleeuwse stadsmuren en karakteristieke torentjes nog steeds een machtig aanzicht geeft. Het beroemde Canal-du-Midi stroomt dwars door de stad heen. Wat meer richting het oosten vindt u het oudste en best behouden Romeinse aquaduct van de wereld, de Pont du Gard. Het aquaduct diende vroeger om de stad Nîmes van drinkwater te voorzien. Tegenwoordig kunt u de brug gratis bezoeken.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen