Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Kleine camping in Litouwen

Op een kleine camping in Litouwen kampeert u tussen de bossen, meren, riviertjes of lavendelvelden. De sfeer op de campings is gemoedelijk en gericht op het beleven van de natuur. Ook vindt u kleine camping in de buurt van Vilnius, de hoofdstad van Litouwen. Vilnius heeft een groot historisch centrum met prachtige oude kathedralen. In Vilnius en andere plaatsen in Litouwen kunt u tijdens uw vakantie genieten van folkloreactiviteiten en demonstraties van oude ambachten.

Natuur en watersport

Litouwen bestaat voor een groot deel uit bossen waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen en mountainbiken. De Oostzeekust van Litouwen is een prachtig gebied met witte zandstranden en duinen. De kustplaats Nida is een uitstekende uitvalsbasis voor watersporten zoals surfen, kitesurfen en zeilen. In het Litouwse kustgebied kunt u ook heerlijke wandelingen maken tussen de duinen en pijnboombossen.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen