Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Kleine camping in Noord-Nauw van Calais

Op een kleine camping in het Noord-Nauw van Calais kunt u Engeland al bijna ruiken. Dit gedeelte van Frankrijk wordt namelijk slechts door een smal kanaal gescheiden van Engeland. U kampeert dan ook vlak bij het strand en kunt tevens genieten van al het moois dat dit gedeelte van Frankrijk u te bieden heeft.

Een vakantie in het teken van de zee

In de Noord-Nauw van Calais vindt u onder andere het Nausicaa, het Nationaal Zeecenturm in Boulogne-sur-Mer. Dit centrum over de zee heeft 36.000 zeedieren en 50 kleurrijke aquariums, een bijzondere ervaring. Natuurlijk is er ook op het gebied van natuur en historie van alles te bekijken, zoals de indrukwekkende stad Calais met imponerend stadhuis. Vanuit Calais kunt u gemakkelijk een dagtocht maken naar Engeland. Ook Cap Blanc-Nez is de moeite waard. Dit is een landtong in het Kanaal waar veel fossielen te vinden zijn.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen