Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Kleine camping in Poitou-Charentes

Kamperen op een kleine camping in een boomgaard of tussen de kastelen; in Poitou-Charentes kan het allemaal. Vanaf een kleine camping in Poitou-Charentes zijn er verschillende mogelijkheden om te kanoën, fietsen of wandelen. De campingeigenaren ontvangen u graag en zorgen voor een gemoedelijke, landelijke sfeer op de camping.

Een zonnige streek met veel lokale producten

Dankzij een warme golfstroom die voor de kust van Poitou-Charentes stroomt, is Poitou-Charentes het zonnigste plekje van West-Frankrijk. De regio heeft per jaar een gemiddelde temperatuur van 26 graden. De Charente staat bekend om haar cognac en in de Charente-Maritime kunt u heerlijke oesters proeven uit de oesterkwekerijen, zoals in Marennes-Oleron. Voor een cultureel uitje is de universiteitsstad Poitiers een aanrader. Niet alleen voor de prachtige historische gebouwen die u kunt bezichtigen, maar ook voor de gezelligheid op de vele terrassen die bevolkt zijn door studenten.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen