Ga naar de homepage
Laden

Populaire regio's Poitou-Charentes

Populaire campings Poitou-Charentes

Camping Puy Rond

Camping Puy Rond

Frankrijk - Poitou-Charentes - Deux-Sèvres - Bressuire

Richtprijs € 27,00

Openingsperiode 01-01-2020 t/m 31-12-2020

Vakantiethema's Poitou-Charentes

Toon meer vakantiethema's

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 2.000+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Kleine camping in Poitou-Charentes

Kamperen op een kleine camping in een boomgaard of tussen de kastelen; in Poitou-Charentes kan het allemaal. Vanaf een kleine camping in Poitou-Charentes zijn er verschillende mogelijkheden om te kanoën, fietsen of wandelen. De campingeigenaren ontvangen u graag en zorgen voor een gemoedelijke, landelijke sfeer op de camping.

Een zonnige streek met veel lokale producten

Dankzij een warme golfstroom die voor de kust van Poitou-Charentes stroomt, is Poitou-Charentes het zonnigste plekje van West-Frankrijk. De regio heeft per jaar een gemiddelde temperatuur van 26 graden. De Charente staat bekend om haar cognac en in de Charente-Maritime kunt u heerlijke oesters proeven uit de oesterkwekerijen, zoals in Marennes-Oleron. Voor een cultureel uitje is de universiteitsstad Poitiers een aanrader. Niet alleen voor de prachtige historische gebouwen die u kunt bezichtigen, maar ook voor de gezelligheid op de vele terrassen die bevolkt zijn door studenten.

Aangepaste openingstijden: door de gevolgen van het coronavirus hebben veel campings hun openingsdata aangepast. De informatie op deze website kan dus tijdelijk niet helemaal juist zijn. Bekijk de website of social media van de camping voor de laatste info.​