Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Beoordelingen Meuse

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Meuse

Joris

Zeer interessant gezien de eerste wereldoorlog monumenten. Ook de stad Verdun is een aangename meevaller. De kloosteromgang van de kathedraal is echt wonderschoon! De natuur is aan de oostkant saai maar aan de westkant erg fraai.

Daan en Emmy

Verdun is bekend van W.O. 1, de "Great War" aldaar genoemd. Wij Nederlanders hebben daar weinig weet van. Maar de 300 dagen front in 1916 worden in de citadel van Verdun, de kathedraal en het bisschoppelijk paleis, in de forten Douaument en De Vaux, het memorial van Verdun en het Ossuarium op meer dan indrukwekkende wijze weergegeven. Alles op één kaart te bezoeken. Wij hebben dat in drie dagen gedaan en waren daarna toe aan een periode om deze indrukken te verwerken.

Arno

liefelijk, met een enorme historie

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen