Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Beoordelingen Ardèche

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Ardèche

Renee en Vincent

Er valt genoeg te beleven en vooral te zien in de Ardèche. Het is een spectaculair gebied. Je moet alleen wel even uitvogelen hoe je de toeristische massa's kunt ontwijken. Maar als dat je lukt, heb je een fantastische ervaring. De eigenaars van de camping hadden bovendien goeie tips over wandeltochten en bezienswaardigheden.

Hans Overhage

De Ardeche is een prachtige streek met gezellige dorpjes en veel activiteiten.

Ludo V

Wij bezochten Valence en Montélimar. Verrassend aangename steden. Voor fietsers is er voor elk wat wils, wij zoeken wat vlakkere fietspaden en indien je je even kan verplaatsen met de fietsen op een fietsrek kan je de Voies Vertes opzoeken en buitengewoon mooie tochten maken. Lange wandelingen zijn - fysiek - voor ons niet meer haalbaar maar dit gebied is zeker ook voor wandelaars een paradijsje. Buiten de steden zijn terrasjes een bijzonder schaars goed.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen