Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Beoordelingen Gironde

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Gironde

Kerckhofs Fred

de regio heeft verschillende dingen te bieden en La Rochelle is ook de moeite waard om te bezoeken. Fort Boyard is ook niet zo ver af en met de ferry van nabij te bezichtigen.

sabine

Wij zijn aan het eind van de middag nog even Bordeaux in geweest, Parkeren aan de rand van de stad is redelijk makkelijk met de vele en grote Parkeergarages, denk alleen wel aan de hoogte van de auto met eventuele dakkoffer. Door dat we aan het eind van de dag zijn gegaan hebben wij de "Port of the Moon" bij daglicht gezien als wel in het donker. Wij vonden dat het gebouw s'avonds mooier door de verlichting. Ook het Opera gebouw zag er mooi uit en het plein iets verder ernaast met de grote fontein was ontzettend mooi.

Vandamme

Mooie fietsroutes,propere stranden, niet te toeristisch! Super grote gevaarlijke golven aan zee! Neem zeker de veerboot!

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen