Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Vakantie op een kleine camping in Merengebied Mecklenburg

De regio Mecklenburg-Voor-Pommeren kent een uitgestrekt merengebied. Als u op een kleine camping in het merengebied Mecklenburg verblijft, bent u omgeven door een waterlandschap. Met de fiets kunt u vanaf de kleine natuurcampings ideaal deze waterrijke omgeving ontdekken. Er zijn goede fietsroutes uitgezet waar u dan gebruik van kunt maken. Op de kleine campings weet u zeker dat de natuur nooit ver weg is. Zo hoort u ’s avonds bij het kampvuur of bij uw caravan, als het stil is, de natuurlijke geluiden van vogels en andere dieren in de bossen om u heen.

Natuurgebieden en kraanvogels

Kies bijvoorbeeld voor een kleine camping die ligt aan het Müritzmeer. Huur een bootje om de schoonheid van het meer te ervaren of doe mee met een actieve kayaktocht over het meer. Het merengebied kent daarnaast ook vele natuurgebieden, zoals Nationalpark Müritz waar twee maal per jaar 60.000 kraanvogels zich verzamelen.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check  |  Blijf op de hoogte over kamperen in Corona-tijd