Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Beoordelingen Brandenburg

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Brandenburg

Zoetemanon

Wij hebben heerlijk paar dagen door berlijn gefietst. Wat is dat een mooie maar schone stad!

J. Gravemaker

Goede mogelijkheden om te fietsen

Pierre Bertens

Zeer rustig en ideaal gelegen om Potsdam en Berlijn te bezoeken.

Vakantie op een kleine camping in Brandenburg

Centraal in de regio Brandenburg ligt de stad Berlijn. Vanaf een kleine camping in Brandenburg bent u dan ook gemakkelijk in de gelegenheid om deze indrukwekkende, historische stad te bezoeken. De kleine campings in Brandenburg liggen heerlijk in de natuur. U kunt er zelf voor kiezen richting de drukte van de grote stad gaan, of juist de stilte op te zoeken. De campings zijn prima uitgerust met fijne voorzieningen, zodat u in ieder geval van een prettig verblijf kunt genieten.

Een indrukwekkende geschiedenis

Berlijn is een stad van uitersten. Er zijn nog restanten terug te vinden uit de tijd van de Berlijnse Muur, tevens vindt u er sporen uit de Tweede Wereldoorlog en de roerige tijd erna en is het een stad van kunstenaars. Genoeg te zien en te beleven dus! Een zeer indrukwekkende geschiedenis vindt u ook in de overgebleven resten van concentratiekamp Sachsenhausen dat vandaag de dag open is voor publiek.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen