Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Beoordelingen Rijnland-Palts

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Rijnland-Palts

Sabine van de Velde

Mooie omgeving, zowel de uitzichten als de stad Koblenz.

Sabine van de Velde

Mooie omgeving, we zouden een volgende keer een andere camping uitzoeken.

Wolters-clercx

Zover als je kunt gaan supermooi,winkels op loopafstand.

Vakantie op een kleine camping in Rijnland-Palts

De Duitse regio Rijnland-Palts ligt in het oosten van Duitsland. Kampeert u op een kleine camping in Rijnland-Palts, dan bevindt u zich midden in de natuur. De streek is bekend om zijn wijngaarden, uitgestrekte bossen, bijzondere vulkanen en heuvelachtige landschap. De kleine campings in Rijnland-Palts liggen vaak vlak bij een idyllisch rivierdal. Vanaf de camping kunt u gegarandeerd genieten van een prachtig uitzicht.

Een regio met rijke historie en cultuur

Niet alleen is Rijnland-Palts een goede vakantiebestemming voor iedereen die houdt van wandelen en fietsen in de natuur, ook is het rijk aan historie en cultuur. Wat te denken van de toeristische stad Cochem met zijn magnifieke burcht, of de middeleeuwse stad Trier met karakteristiek marktplein. Vergeet niet om een van de lekkere lokale wijnen te proeven tijdens een bezoek aan een van deze steden.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen