Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Beoordelingen Saksen-Anhalt

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Saksen-Anhalt

Bertil Sundquest

Landschappelijk en cultuurhistorisch zeer interessante regio. Het heet met recht Burgenland want je struikelt over de kastelen. Interessante plaatsen zijn o.a. Naumburg, Freyburg, Weimar.

Johan

De regio Saken Anhalt is zeker aan te bevelen

Sandra

Prachtige omgeving met culturele mogelijkheden

Vakantie op een kleine camping in Saksen-Anhalt

Bossen, bergen en lieflijke riviertjes staan op u te wachten wanneer u kampeert op een kleine camping in Saksen-Anhalt. Deze Duitse regio is rijk aan natuur, wat terug te vinden is in de diversiteit aan natuurreservaten. U kunt deze regio te voet, op de fiets of vanaf het water ontdekken. Wat het ook wordt, iedereen zal zich hier thuis voelen. Kies bijvoorbeeld voor een natuurcamping direct aan de Elbe, of vlak bij het Wippertal. Op een kleine camping in Saksen-Anhalt weet u in ieder geval één ding zeker: de natuur is nooit ver weg.

Genieten van de culturele historie

Natuurlijk leent de regio Saksen-Anhalt zich voor een actieve vakantie, maar ook cultuurliefhebbers komen niets te kort. Bezoek bijvoorbeeld het Beatles Museum in Halle, voor wat achtergrondinformatie over deze bijzondere band. Of strijk neer op een terrasje op het marktplein van Lutherstadt Wittenberg en verwonder je over de historie van deze mooie stad.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen