Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Beoordelingen Sleeswijk-Holstein

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Sleeswijk-Holstein

U. van Kesteren

NL

JBJ Elferink

Het duurde even eer we de autobahn hadden bereikt, daardoor zagen we een mooie, heuvelachtige omgeving.

f touber

ondergewaardeerd en daardoor lekker rustig (althans in naseizoen)

Vakantie op een kleine camping in Sleeswijk-Holstein

Sleeswijk-Holstein is de meest noordelijke regio van Duitsland. Het is een ideale vakantiebestemming voor een ieder die houdt van het strand, duinen en dijken. Staat u op een kleine camping in Sleeswijk Holstein, dan ligt een dagje naar Denemarken natuurlijk voor de hand. In Sleeswijk-Holstein vindt u rustige campings direct aan het water of meer op het platteland.

Bijzondere kuststrook en karakteristieke plaatsjes

Het westelijke gedeelte van Sleeswijk-Holstein grenst aan de Duitse Waddenzee. Een prachtig gebied waar u kunt wandelen en fietsen of zelfs wadlopen bij eb. Het kustplaatsje St. Peter-Ording heeft een twee km brede en 12 km lange kuststrook waarlangs u allemaal huisjes op palen ziet staan. Daarnaast worden er aan deze kuststrook diverse activiteiten gefaciliteerd, zoals volleyballen en windsurfen. Voor een echt cultureel uitstapje is de poort van Lübeck Holsten een bijzondere plek om naartoe te gaan. Deze toegangspoort tot de stad stamt nog uit de middeleeuwen en geeft Lübeck Holsten de sfeer van een authentieke Hanzestad.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen