Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Vakantie op een kleine camping in de Eifel

De Eifel is een natuurgebied in het westen van Duitsland dat zijn sfeervolle karakter vooral te danken heeft aan de meanderende Moezel. Die rivier doorkruist het gebied en het lieflijke heuvelachtige landschap. Op een kleine camping in de Eifel staat u dan ook midden in de natuur. Maak een wandeling langs de Moezel of bekijk het bijzondere natuurverschijnsel van de Eifelse ‘maren’, cirkelvormige waterbassins die ontstaan zijn door vulkaanuitbarstingen uit het verleden. In de Eifel is genoeg te doen!

Uitzicht op wijngaarden, water en heuvels

Op welke kleine camping in de Eifel u ook staat, u kunt ervan uitgaan dat u vanaf uw kampeerplek een fantastisch uitzicht heeft over het water, de wijngaarden of het prachtige heuvelachtige landschap. Vanaf de camping kunt u heerlijk fietsen, een boottocht maken over de rivier, of een uitstapje maken naar sfeervolle stadje als Cochem, Trier of Monschau.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen