Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Beoordelingen Hessen

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Hessen

Trijnie

Super mooi.

Trijnie

Super mooi

Yvonne Pierik

Mooi glooiend. Veel leuke plaatsjes in de buurt. Ook interessant vanwege voormalige grens tussen Oost- en West Duitsland.

Vakantie op een kleine camping in Hessen

Hessen is een regio in het midden van Duitsland, met de grote stad Frankfurt am Main als het middelpunt. Door deze grote stad lijkt het misschien een drukke regio, maar vanaf een kleine camping in Hessen bent u nooit ver weg van de mooie bossen en lieflijke riviertjes. De ideale plek voor natuurliefhebbers en rustzoekers. U bent zo in het Thuringer Wald of in een van de karakteristieke plaatsen met vakwerkhuisjes zoals Wiesbaden.

Genieten van de natuur

Op de kleine camping in Hessen heerst doorgaans een prettige, gemoedelijke sfeer waar u kunt genieten van de rust en de natuur. De vriendelijke campingeigenaren zullen u van harte welkom heten. In de nabijgelegen rivier kunt u een hengeltje uitgooien, of pak de fietsen en maak een mooie tocht door de omgeving.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen