Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Kamperen op een kleine camping in Altmühltal

Op vakantie in het Altmühltal kunt u zich verwonderen over de romantische rotslandschappen in het hart van Beieren. Mede door de prachtige natuur is uw vakantie op een kleine camping in het Altmühltal bij voorbaat al geslaagd. Fietsen, wandelen of varen, er zijn talloze manieren om de omgeving rondom de camping te ontdekken. Op de camping zelf kunt u genieten van de mooie natuur en op sommige campings staat u vlak bij het water.

Historie en fietsplezier

Tijdens uw verblijf in het Altmühltal kan u het oude vestingstadje Rothenburg ob der Tauber niet onopgemerkt aan u voorbij laten gaan. De gekleurde gevels en vakwerkhuisjes geven een unieke sfeer die u zeker geproefd moet hebben. Daarnaast kent het Altmühltal een indrukwekkend fietsroutenetwerk van maar liefst 800 kilometer bewegwijzerde paden. Een fietstocht door dit dal is dan ook een echte aanrader.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen