Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Vakantie op een kleine camping in het Sauerland

Wie houdt van wandelen of mountainbiken door een bergachtig landschap, komt in Sauerland niets te kort. Vanaf een kleine camping in het Sauerland zijn de fiets- en wandelroutes door dit Duitse natuurschoon nooit ver weg. ’s Winters leent de regio zich ook uitstekend voor een actieve wintersportvakantie. In het Sauerland vindt u rustige campings waar u optimaal van de natuur kunt genieten, maar er zijn ook actieve campings waar allerlei activiteiten worden georganiseerd voor jong en oud.

Sauerland: de wandelregio bij uitstek

Wandelliefhebbers kunnen in het Sauerland een (gedeelte) van de Rothaarsteig lopen. Deze 154 km lange wandelroute is een ware toeristische trekpleister voor wandelaars. Onderweg kunt u genieten van prachtige uitzichten over de regio. U loopt niet alleen dwars door de bossen, maar komt ook lieflijke riviertjes tegen zoals de Ruhr en Lenne. Liever niet alle 154 km afleggen? Het is ook mogelijk om een stukje van de route te lopen. Diverse toegangspaden leiden naar de Rothaarsteig toe.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen