Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Vakantie op een kleine camping op Rügen

Rügen is het grootste eiland van Duitsland. Door spierwitte krijtrotsen en groene beukenbossen lijkt het echter bijna een tropisch eiland. Op een kleine camping op Rügen is de zee nooit ver weg. De campings hebben een gemoedelijke sfeer en zijn ruim opgezet. Het eiland heeft een interessante historie en op en rondom het eiland is van alles te beleven. U hoeft u zeker niet te vervelen wanneer u op vakantie gaat naar Rügen!

Stoomtreinen en natuurparken

Een van de bekendste bezienswaardigheden van Rügen is zonder meer de Rasender Roland. Deze stoomtrein doorkruist het eiland. Het traject loopt van de stad Putbus tot aan Göhren. Het is niet alleen bijzonder om in een stoomtrein te zitten, op deze manier ziet u namelijk ook veel van het eiland. Liever de rust van de natuur opzoeken? Tijdens een wandeling door Jasmund Nationaal Park komt u prachtige krijtrotsen tegen en de 700 jaar oude beukenbossen geven het park een fijne sfeer. Stop onderweg even bij Victoriasicht voor een mooi uitzicht op zee.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen