Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Vakantie op een kleine camping in Main Tauber

De regio Main-Tauber krijgt zijn charme door de rivier de Tauber die het gebied doorkruist. Als u verblijft op een kleine camping in de Main Tauber regio bent u vlak bij het pittoreske Rothenburg ob der Tauber en kunt u een gedeelte van de Romantische Strasse meepakken. Deze toeristische route loopt van de rivier de Main tot aan de Duitse Alpen. Haal ’s ochtends verse broodjes op de camping en geniet al tijdens uw ontbijt van de mooie omgeving. Gegarandeerd een goed begin van de dag.

Main Tauber: Een fantastisch en afwisselend landschap

In de regio rondom de Main Tauber kunt u heerlijk wandelen. Tijdens de wandeling komt u afwisselende landschappen, prachtige vakwerksteden en burchten tegen. Het heuvelachtige landschap geeft zicht op de wijngaarden en natuurparken langs de diverse rivieren. Breng eens een bezoek aan het stadje Tauberbischofsheim, een oude stad met authentieke stadsmuur en een mooi kasteel.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen