Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Klein & Fijn Kamperen

  • 1.800+ kleine campings, jaarlijks geïnspecteerd

  • Speciaal geselecteerd op sfeer en gemoedelijkheid

  • Objectieve en uitgebreide campinginformatie

Vakantie op een kleine camping aan de Oostzeekust

Kamperen op een kleine camping aan de Oostzeekust is ideaal voor elke natuurliefhebber en watersporter. Kies voor een kleinschalige camping op het Duitse eiland Rügen of Fehmarn of op het vasteland te midden van prachtige meren. Vanaf de campings in de Oostzeekust kunt u gemakkelijk te voet of per fiets de omgeving ontdekken. Ontbijt elke ochtend met verse broodjes met uitzicht op het water, en iedere vakantiedag begint gegarandeerd goed.

Op pad door de omgeving

Vanaf de haven in Puttgarden op Fehmarn kunt u gemakkelijk met de boot een dagje naar de Deense noorderburen. Dagelijks varen er boten af en aan naar het Deense eiland Lolland. Ideaal voor een dagje weg. Blijft u liever op Duitse grond? Rijd dan eens naar het kleurrijke Rostock of het imposante Lübeck. Misschien kunt u onderweg de culinaire specialiteit van de regio, de Haff-paling, proeven.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen